PSG Galatasaray maçı Şampiyonlar Ligi arenasında sezonun son maçında sahadaki yerini alacak sarı kırmızılı temsilcimizin kader maçı olacak. Club Brugge ile UEFA Avrupa Ligi’ne kalabilmek için rekabet içerisinde olan Galatasaray zorlu bir deplasmana çıkacak. İşte PSG Galatasaray maçı öncesi detaylar ve karşılaşmaya ilişkin son notlar.

PSG Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'ın PSG maçı kadrosu açıklandı;

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın kadrosu belli oldu.

Sarı-kırmızılı takımın PSG maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Jean Micheal Seri, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcao, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

Grubun lideri PSG 13 puanla ilk sırada yer alırken Real Madrid 8 puanla grubun ikinci sırasında bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için temsilcimiz Galatasaray ile mücadele halinde olan Club Brugge ise 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grubun son sırasında ise 2 puanla Galatasaray bulunuyor.

PSG VE GALATASARAY’DA EKSİK İSİMLE

Ev sahibi ekipte Herrera, Veratti, Gueye ve Marquinhos sahada olamayacak. Galatasaray’da ise Andone, Luyindama, Feghouli ve Babel sakatlıkları nedeniyle takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Adem Büyük’ün durumu ise maç saatinde netleşecek.

PSG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA İZLENECEK?

Temsilcimizin Avrupa’daki kader maçı 11 Aralık 2019 Çarşamba günü oynanacak. TSİ saat 23:00’te başlayacak olan mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.