Taraftarlar şimdiden PSG - Galatasaray canlı izle, PSG Galatasaray şifresiz izle, PSG Galatasaray şifresiz veren kanallar, PSG Galatasaray CBC Cport, PSG Galatasaray Idman TV, PSG Galatasaray 11 Aralık, PSG Galatasaray izle (şifresiz) gibi aramalar yapmaya başladı.

PSG - GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANAL HANGİSİ?

11 Aralık Çarşamba günü Paris'te Parc des Princes Stadı'nda oynanacak PSG - Galatasaray maçı Türkiye saatiyle 23.00'da başlayacak. PSG - Galatasaray maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca PSG - Galatasaray maçını uydudan şifresiz olarak ise Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan izleyebilirsiniz.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

GS 0-1 PSG (Maç Özeti) Full HD

FATİH TERİM: ''BİZİ BİR HAYLİ ÜZDÜ''

Sakatlıklara değinen Terim, "Şu anda kalecilerimiz hariç 13 kişiyiz. Futbolculuk hayatımda da, teknik direktörlük hayatımda da zaman zaman sıkıntılar olmuştur ama bu 3-4 ay ön saflarda yerini alır. Özellikle milli maçlar dönüşü bir hayli eksik kaldık. Arkasından da beklemediğimiz sakatlıklar bizi bir hayli üzdü de, yordu da. Daha kısıtlı bir imkan halinde olmaya bizi zorladı" dedi.

"FALCAO EN FAZLA 45 DAKİKA OYNAR"

PSG'nin kalitesine değinen Fatih Terim, "Fransız gazeteci, Lemina'ya 'hücumda niye sorun yaşıyorsunuz' diye sordu. Elinizde Cavani, Di Maria, Neymar, Mbappe, Choupo Moting, Icardi varsa, bu soruyu sormak o kadar kolay ki... Düşünebiliyor musunuz, bunların 3'ü yedek olacak." mesajını verdi.