Bu sezon da İstanbul'da Başakşehir'in rakibi olacak PSG'de Sarabia, kendisine sorulan İstanbul sorusuna cevap verdi ve Galatasaray taraftarına övgüler yağdırdı.

"HARİKA ATMOSFERDİ"

Sarabia, Galatasaray maçındaki ambiansa ilişkin yaptığı açıklamada, "Taraftarların önünde o maçı oynarmıyız (Başakşehir) bilmiyorum ama geçen sezon İstanbul'daki maça dair çok güzel anılarım var. Harika bir atmosferdi. (Galatasaray) Taraftarları inanılmazdı. Maç boyunca tezahurat yaptılar. Ben de aynı şekilde olmasını isterdim. İyi vakit geçirdik ve maçı kazandık." dedi.

Juventus, PSG'li Kylian Mbappe için 395 milyon euro ödemeye hazır

İtalya Serie A Ligi devi Juventus, sansasyonel bir transfer hamlesiyle ses getirmeye hazırlanıyor.Çizme'nin yüksek tirajlı spor gazetelerinden Tuttosport'un haberine göre Torino temsilcisi, Fransa Ligue 1'in son şampiyonu Paris Saint-Germain'de forma giydiği 127 maçta 92 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösteren Kylian Mbappe için 395 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda.Fransız temsilcisinin, Neymar'ı kadrosuna katabilmek için Barcelona'ya ödediği rekor bonservis bedelinden 175 milyon euro daha fazla olan bu teklif karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

(Sporx)