Mustafa Denizli ile yeni bir döneme giren Galatasaray, Ocak ayında en az 1 forvet transferi yapmaya hazırlanıyor.

Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, A Spor ekranlarında, G.Saray'ın büyük sürprizini açıkladı. Tüzemen, Giresunspor'dan Vedat Muriqi'nin listede olduğunu belirtti.

Tüzemen; "Ligden, 2. Lig'den... Galatasaray PTT 1. Lig'den, Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası kadrosunda olabilecek bir isim bile alabilir. Şimdi söylemem, şu anda söylememin bir anlamı yok. Daha erken" diye konuştu.

Levent Tüzemen daha sonra, "Galatasaray, Giresunspor'da kiralık forma giyen Arnavut oyuncu Vedat Muriqi'yi transfer etmek istiyor. Yönetim görüşmelere başladı. Galatasaray'da direkt oynasın diye yapılacak bir transfer değil. Mehmet Batdal'a benzeyen bir transfer, pivot santrafor stili var. Arnavut kökeni de var, Türk olabilir. Bu Milli Takım için de düşünülüyor." açıklamasını yaptı.

Muriqi sezon attığı dokuz golle takımını zirve adaylarından birisi haline getirdi. Yeşil-beyazlı ekipte ikinci sezonunu geçiren 21 yaşındaki Arnavut santrforun Fatih Terim'in yakın takibinde olduğu ve Türk vatandaşlığına geçme ihtimali bulunduğu gelen haberler arasında yer alıyor.