Arkadaşı Hakan Korkmaz’la beraber Leicester City idmanlarına başlayan Ghezzal'i aradı. “Galatasaray’a gitmek istiyor musun?” diye sordu. “Hayır.” cevabını aldı. “Beşiktaş’ta oynamak istiyor musun?" diye sordu. “Seninle çalışmayı seviyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum” dedi.

Sergen Yalçın bunun üzerine İstanbul’da kapı kapı dolaşıp kendisine takım arayan Anwar Faddouli’yi geri çekmesini istedi. Yalçın, Ghezzal’a, “Bu adam İstanbul’da kalırsa senin Beşiktaş’ta oynama şansın ortadan kalkar.” dedi. Ghezzal, Sergen’e söz verdi. Faddouli’yi, İstanbul’dan ve transfer görüşmelerinden çekme kararını iletti.

Bu arada Erdal Torunoğulları da Ghezzal’a rest çekti. “Bu adamı transfer görüşmelerinden çekmezsen, Beşiktaş’ı unut.” dedi. Ghezzal yetki verdiği Faddouli’nin bu hamlelerinden habersiz olduğunu iddia edildi. Öte yandan Beşiktaş yönetimi elinde herhangi bir menajerlik belgesi bulunmamasına ve avukatlık yetkisi de olmamasına rağmen Faddouli’nin Ghezzal adına transfer görüşmelerinde bulunmasını FIFA’ya şikayet edecek.

FIFA böyle durumlarda yetkisiz menajer kullanımı nedeniyle zaman zaman futbolculara men cezası verebiliyor.

(Fotospor)