Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Radamel Falcao için Levent Tüzemen'den A Spor'da dikkat çekici bir yorum geldi.Tüzemen, Falcao'nun MLS'e transfer ihtimali olduğunu ve Kolombiyalı golcünün 2. yarıda sahalara dönme ihtimalinin yüksek olduğunu kaydeden Tüzemen, "Falcao bence ikinci yarıda döner ama burada mı döner, ABD'de de mi döner, onu bilemiyorum." dedi.

Radamel Falcao'nun adı uzun süredir David Beckham'ın yeni açacağı Inter Miami takımıyla anılıyordu.

Gomis'ten transfer açıklaması! Galatasaray'a geri döndüğümde...

Galatasaray'ın geçen sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’e sattığı Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılı ekibi unutamıyor.

Asya Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ve attığı gollerle şampiyonluğun mimarı olan Fransız golcü, Instagram hesabından Galatasaray hakkında paylaşımlar yapmaya devam etti. Bafetimbi Gomis, Galatasaray taraftarlarına seslenirken, “Geri döndüğümde her zamankinden daha agresif bir aslan olarak döneceğim” dedi. Fransız forvet, ayrıca “Kimse bu hissi, sevgiyi parayla veremez. Bu sevinç tamamen bana olan saygı ve sevginin karşılığıydı” paylaşımında bulundu. 34 yaşındaki forvetin mukavelesi sezon sonunda bitecek. Ancak kulübünü ikna edip ocak ayında dönebileceği konuşuluyor. Taraftarlar da onu bekliyor. (Akşam)

(Takvim)