Kolombiyalı golcü, gelecek yıllarda Amerika kıtasına geri dönebileceğine işaret ederken, Meksika'dan 3 takım ismi verdi ve o kulüpleri yakından takip ettiğini ifade eddi.

"AMERICA, MONTERREY, TIGRES"

Radamel Falcao, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Şu anda Meksika Ligi'ni en iyi temsil eden takım America, sonra Monterrey ve ardından Tigres geliyor. Benim Meksika'da tuttuğum ve takip ettiğim tek bir takım yok. Çok ilginç kulüpler ver." dedi.

MEKSİKA BASINI 'TRANSFER' DEDİ

Öte yandan Meksika basını, halihazırda bul kulüplerin Falcao'yu istediğini ve Kolombiyalı golcünün açıklamasının transfer sebepli olabileceğini aktardı.

"TRANSFER OLAYI BİRAZ KARIŞIK"

River Plate'e transfer olur muyum, bilmiyorum. Galatasaray ile sözleşmem var ve bazen içinde bulunduğun durum sana öylece verilmez. Ülkenin durumuna da bakarsa, transfer olayı biraz karışık diyebiliriz.

"SAKATLIĞIM KÖTÜLEŞEBİLİRDİ"

Sol bacağımda bir kas sakatlığı vardı, iyi durumda değildim ve bu yüzden Kolombiya Milli Takımı'na gitmek benim için ideal olmazdı. Ayrıca sakatlığım daha da kötüleşebilirdi. En mantıklısı beklemek ve iyileşmekti, gelecek sezonu düşünmekti.

"2022 DÜNYA KUPASI OLABİLİR"

İyi durumda olursam, goller atmaya devam edersem 2022 Dünya Kupası'nda olma ihtimalim var. Öncelikle iyileşmek istiyorum, sonra goller atacağım ve ilk 11 için mücadele vereceğim. Sonunda milli takımda olup olmayacağıma teknik direktörüm karar verecek.

"PENALTIDA FARKLI TAKTİKLER VAR"

Penaltılarda penaltı atan oyuncunun konsantrasyonunu bozman için taktikler vardır. Bana da daha önce yapıldı. Sadece karşındaki kaleci değil, taraftarlar da uygular. Önemli olan iyi konsantre olmaktır.

"ZAPATA VE MURIEL GOLLER ATACAK"

Kolombiya'da Zapara ve Muriel'in daha çok gol atması için bir yol bulunacaktır. Santos Borre de potansiyelini gösterecek. Önemli bir oyuncu.

"KOLOMBİYA KARAKTER GÖSTERDİ"

Kolombiya'nın, Arjantin'e göre bir eksiği yoktu. Karakter gösterdiler ve zamanla daha iyi de olacaklar. Herkes birbirine yardım ediyor, önemli olan bu.

(Sporx)