Transferlerden sonra Galatasaray’a Falcao’dan da iyi haber geldi. Real Madrid’de oynarken “Cristiano Ronaldo’yu hayata döndüren adam” olarak ünlenen fizyoterapist Joaquin Juan’la çalışamalar yapan Kolombiyalı oyuncu tamamen iyileşti ve İstanbul’a döndü.

Ayağının tozuyla Fatih Terim’le bir görüşme yapan Falcao, tamamen hazır olduğunu ve Çarşamba gününden itibaren takımla idmanlara çıkmak istediğini söyledi. Kolombiyalı golcünün özellikle yapılan son transferlerin ardından çok hırslı olarak İstanbul’a dönmesi ve hocasına, “Fenerbahçe derbisinde geçen sezon olduğu gibi oynayıp yine gol atmak istiyorum.” sözleri teknik ekibin dikkatini çekti.

Fatih Terim ne demişti?

Kolombiyalı futbolcuya İspanya'da tedavi olması için izin verdiğini anlatan Terim, "Falcao, önemli bir isim, marka. Talihsizlikler yaşıyor. İspanya'da tedavi görmesi için izin verdim. Hem karakterli bir futbolcu hem de iyi bir insan. Faydalı olamadığı ve talihsizlikler yaşadığı için herkesten fazla rahatsız olduğunu biliyorum ve buna inanıyorum. Bu hesaplamalar hiç doğru değil. Falcao ile İspanya'ya gitmeden önce 40-45 dakika görüşme yaptık. İyileşirse bu forma her zaman onundur. Başka tasarrufu olursa ona da saygı duyacağız. Falcao, oynasa da oynamasa da bizim kıymetli oyuncularımızın başındadır." açıklamasını yapmıştı.

36 maç kaçırdı

Galatasaray'da 31 maça çıkan Falcao'nun, sakatlık problemleri nedeniyle kaçırdığı maç sayısı da 36'ya ulaştı.

(Sporx)