Önceki akşam Ahmet Bulut ve eşi Ayşe Bulut, Monaco’daki evlerinde Kolombiyalı yıldız ve eşi Lorelei Taron’u konuk etti. Bütün pürüzlerin giderilmesi sonrası Monte Carlo’da 6 yıldır yaşadığı evi boşaltarak otele yerleşen Falcao, Monaco forvet alır almaz ilk uçakla İstanbul’a gelecek. Cimbom adeta Falcao ile yatıp, Falcao ile kalkıyor... Transferde gelinen son durumu açıklanıyor... Menajer Ahmet Bulut önceki gece eşi Ayşe Bulut ile birlikte Kolombiyalı yıldız ve eşi Lorelei Taron'u Monaco'daki evlerinde konuk edip baş başa yemek yedi.

FLAŞ BİR HAMLE GELDİ

Bu görüşmede aradaki bütün pürüzlerin giderilmesi sonrasında Falcao'dan çok flaş bir hamle geldi. Yıldız futbolcu, Monte Carlo'da 6 yıl önce taşındığı evi boşalarak bir otele yerleşti. 

3 YILLIK İMZA ATACAK

Yaşanan gelişmeleri takip eden Falcao, Monaco forvet transferi yapar yapmaz ilk uçakla İstanbul'a gelecek. Ardından da kendisini 3 yıllığına Galatasaray'a bağlayacak imzayı atacak.

MONACO 2 FORVETLE TEMASTA

Fransız basınına göre Monaco, Ben Yedder ve Mitchy Batshuayi'nin transferi için uğraşıyor. Hem Galatasaray hem Falcao, Monaco'nun bir an önce forvet almasını bekliyor.

JARDİM: KALMASINI İSTİYORUM AMA...

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Falcao'nun takımda kalmasını istediğini söyledi. Ancak Jardim, "Falcao neler düşündüğünü açıkladı. Bu konuyu yönetime bıraktım, karışmıyorum" diye konuştu.

FALCAO'DAN CİMBOM PAYLAŞIMI

Falcoa maç sonu Muslera'nın paylaştığı fotoğrafın altına "Cimbombom" yazdı. Muslera da "Come Galatasaray idolo" diyerek karşılık verdi.

Takvim

.