Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ile İstanbul’a dönerek çalışmalara başlayan Radamel Falcao ile bir görüşme yaptı. Kolombiyalı yıldız oyuncu, sakatlıklar yüzünden takıma faydalı olamaması yüzünden özür diledi. Kendisine çok iyi baktığını, Galatasaray’a faydalı olacağını anlattı. Eşinin ve kızlarının İstanbul’a alıştığını hayatlarının sonuna kadar bu şehirde yaşayabileceklerini söyledi. Fatih Terim’in kendisine çok saygı duyduğunu bundan çok etkilendiğini belirtip, ''Galatasaray’da şampiyonluk yaşayıp, Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp, gol kralı olmak istiyorum. Hepsini yaşayacağıma inanıyorum'' dedi.

Falcao 2 milyon 920 bin Euro'yu cebine koydu

İmza attıktan iki gün sonra Kolombiyalı oyuncunun hesabına 2 milyon Euro yattı. 1 Ekim, 31 Ekim ve 30 Kasım itibariyle Kolombiyalı oyuncu 3 tane de 300’er bin Euro’luktan toplam 900 bin Euro’luk ödeme aldı. Tek golünü attığı kazanılan Kasımpaşa maçı için de hesabına 20 bin Euro gönderildi. Yani 5 maçta 361 dakika oynayıp 1 gol atıp; 2 milyon 920 bin Euro’yu cebe koydu.

Falcao’ya bir sonraki ödeme de 5 Ocak’ta yapılacak. Sakatlıktan kurtulup ilk 11’de sahaya çıktığı ilk maçta cebine 500 bin Euro daha girecek. Hem de bu 500 bin euro 30 gün içinde ödenecek.

Fotomaç