Galatasaray’ın başına talih kuşu kondu… 

Katar’ın Al Rayyan takımının Falcao’yu transfer etmek için bir temsilcisini İstanbul’a gönderdiği iddia edildi. Kadrosunda Brahimi ve Mercado gibi dünyaca ünlü yıldızları barındıran Katar ekibinin, Falcao dışında İstanbul’da birkaç forvet oyuncusu için görüşmeler yapacağı ortaya çıktı.

Al Rayyan’ın temsilicisinin forvet transferi için İstanbul’u üst olarak seçmesinin nedeninin koronavirüs kuralları nedeniyle Avrupa’nın diğer şehirlerin giriş çıkışların daha kolay olması olarak açıklandı. Al Rayyan’ın Uruguaylı teknik direktörü Aguirre’nin favorisinin de Falcao olduğu belirtildi.

YORGUN DEĞİLİM HOCAM

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri için ülkesi Kolombiya'ya giden ve bir buçuk gününü yollarda geçen Radamel Falcao, Alanyaspor maçında oynamak istediğini söyledi.Forvette Mbaye Diagne planı yapan Fatih Terim'in Falcao'nun sahada olma isteği üzerine son dakika değişikliği yaşanmazsa oyuncuyu ilk 11'de oynatacağı ifade edildi. Beklentileri karşılamak isteyen Kolombiyalı yıldız, Alanyaspor maçında takımın en etkili gol ayağı olmak istiyor.

(Fotomaç)