Sporx'in İspanyol Marca'dan aktardığına göre, 35 yaşındaki futbolcunun Rayo Vallecano ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

Haberin detayında, Rayo Vallecano'nun Falcao'yu transfer etme konusunda istekli olduğu ve Falcao'dan gelecek cevabı beklemeye başladığı kaydedildi. Falcao'nun "Tamam" demesi halinde İspanyol kulübü, Galatasaray ile temasa geçecek.

BONSERVİS YOK

Rayo Vallecano'nun Radamel Falcao'yu bonservis ödemeden transfer etmek istediği ve Kolombiyalı oyucunun sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmesini karşılıklı feshetmesini beklediği belirtildi.

İspanya La Liga'da mücadele eden ve başkent Madrid kulübü olan Rayo Vallecano, bu sezon çıktığı 3 resmi maçta 3 puan aldı.

İspanya'da daha önce Atletico Madrid forması giyen Falcao, 2019 yazında bonservissiz olarak Monaco'dan Galatasaray'a transfer olmuştu. 35 yaşındaki santrfor, bu sezon oynadığı 3 resmi maçta toplam 25 dakika süre aldı.

ESKİ TAKIM ARKADAŞI "ATEŞİ" YAKTI

Öte yandan Radamel Falcao'nun Atletico Madrid'ten takım arkadaşı ve Rayo Vallecano'da forma giyen Mario Suarez, Falcao'nun Rayo Vallecano'ya olası transferine ilişkin atılan bir tviti alıntılayarak kaplan ve ateş emojilerini kullandı.

Söz konusu tviti kısa süre içerisinde çok fazla etkileşim aldı.

(Sporx)