Falcao'yu Galatasaray'a göndermek için öncelikle yeni forvet almaları gerektiğini söyleyen Monaco, Sevilla'nın golcüsünde karar kıldı.

İspanya'nın Estadio Deportivo gazetesinin haberine göre Monaco, Wissam Ben Yedder için Sevilla'ya teklifini iletti ve takasta Rony Lopes'i kullanabileceklerini belirtti. Monaco'nun Sevilla'ya Rony Lopes ile birlikte 20 milyon euro teklif etmesi bekleniyor.

SEVILLA TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Bu sezon forvet hattına oldukça transfer yapan Sevilla'nın da 28 yaşındaki Fransız golcüyle yollarını ayırmaya sıcak baktığı ve teklifi değerlendireceği kaydedildi.

Monaco'nun forvet listesinde Ben Yedder'in dışında Batshuayi ve Mariano Diaz da bulunuyordu.

MONCHI: ''TEKLİFLERİ DİNLEYECEĞİZ''

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Ben Yedder'in takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermiş ve ''Wissam Ben Yedder, Sevilla'da devam etmek istiyor ancak kendisi için bize mutlaka ciddi teklifler ulaşacaktır, her futbolcumuzda olduğu gibi Yedder için de gelen teklifleri dinleyeceğiz'' sözlerini kullanmıştı.

MONACO'DAN BİR TRANSFER DAHA

Öte yandan Fransız basını Monaco'nun Angers forması giyen 21 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Jeff-Reine Adelaïde'yi 20 milyon euroya transfer edeceğini belirtti. Genç futbolcu, Rony Lopes'in mevkiisi olan sağ kanat pozisyonunda görev alıyor.

(Sporx)