Ancak daha önce “Artık kariyere para vermeyeceğiz” diyen Terim engeliyle karşılaşacaklarını biliyorlar. Bu yüzden Falcao’ya ödenen uçuk bir rakam ortaya çıkmaması durgunda bir yıldızlar anlaşmayı planlıyorlar.

AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Menajerlerle yapılan görüşmelerde Galatasaray’ın önüne Hulk ismi geldi. Formasını giydiği Çin takımı Shanghai ile sözleşmesi Aralık ayında sona erecek sambacının bir daha bu ülkeye dönmek istemediği için Avrupa’da takım aradığı bilgisi yönetimle paylaşıldı.

KAZANDIĞININ YARISINA GELEBİLİR

Hulk’un 33 yaşına geldiği 2 sezon daha oynayıp emekli olmak istediği, bu yüzden Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takımdan teklif gelirse Çin’de kazandığı rakamın çok çok altında bir rakama imza atmak istediği belirtildi. Galatasaray yönetiminin Falcao’nun şu an kazandığının yarısına Hulk’u getirme durumu ortaya çıkarsa bu fırsatı kaçırmak istemeyeceği, bu sayede Terim’i de ikna edebileceğini düşündüğü ise gelen bilgiler arasında. Galatasaray yönetimi yaşanan kriz döneminde Falcao’yu gönderip Hulk gibi bir yıldızla kadrosunu güçlendirerek iki kez kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Falcao, Xavi'ye Katar için evet dedi

Kolombiya’da gündem Falcao’nun Galatasaray’dan ayrılarak Suudi Arabistan ya da Katar’a transferi… özellikle Katar’ın Al Sadd’ı çalıştıran İspanyol teknik direktörü Xavi’nin Falcao’yu arayarak ikna ettiği iddiası. Canal RCN’de yayımlanan bir iddia ise oldukça dikkat çekici. “Xavi, İspanya’dan tanıdığı Falcao’yle çalışmak istiyor. Kulüp yönetimini de bonservisine 10 milyon euro ödenmesi konusunda ikna etti. Falcao da görüştüğü Xavi’ye, Katar’da oynamak konusunda zaten evet dedi. Bundan sonra Katarlı yöneticilerin Galatasaray’ı ikna etmesi gerekiyor” denildi.

Fotomaç