Arjantin basını ise bordo-mavililerin Matias Suarez transferini de bitirdiğini, iki transferi birden yapabileceğini iddia etti. Galatasaray'la Falcao görüşmelerinin devam ettiğini iddia eden yerel basın, River Plate'in bu transferi gerçekleştirebilmesi halinde iki oyuncuyu da Trabzon'a göndereceğini yazdı.

Enzo Perez’in River Plate’den Trabzonspor’a yalnız gelmeyeceği belirtildi. Arjantin medyasına göre de Suarez’in Trabzonspor’a gitmesi Falcao’ya bağlı. Eğer Kolombiyalı oyuncu River Plate ile anlaşırsa, Buenos Aires ekibi Trabzonspor’un istediği Suarez’e izin verecek.

GALATASARAY, FALCAO'NUN AYRILMASINI İSTİYOR

Büyük umutlar ve uzun uğraşlar sonucunda Galatasaray'a gelen, binlerce taraftarın karşıladığı Radamel Falcao ile yolların ayrılması gündemde. Bir türlü sakatlıklardan başını kaldıramayan ve performansıyla hayal kırıklığı yaratan Kolombiyalı futbolcu ile yönetimin görüşeceği belirtildi. 34 yaşındaki futbolcudan gelen tekliflerin değerlendirilmesi istenecek.

5 milyon Euro kazanıyor

Özellikle ABD'den İnter Miami'nin yıldız oyuncuya karşı büyük bir ilgisi olduğu biliniyor. İki kulübün de Sarı-Kırmızılılar'la temasa geçtiği de gelen haberler arasında. Aslan'dan senelik 5 milyon Euro garanti ücret kazanan Falcao'nun bu tekliflere ne cevap vereceği merak konusu.

(Fotomaç)