“Eğer ‘Şampiyon olacağız’ diyorsak yeri gelecek rakibimizi, yeri gelecek soğuk havayı, yeri gelecek yanlış/hatalı düdüğü de yeneceğiz. Biz şampiyonluğa inandık. Golden önceki pozisyon fauldü, değildi bırakın!
 
SİVASSPOR ile G.Saray arasındaki mücadele soğuk havaya rağmen iki takımın da ortaya koyduğu hücum futbolu ile herkesi ısıtırken sarı-kırmızılı takım, hakem Hüseyin Göçek’in gol öncesinde verdiği faul kararı ile soyunma odasına moralsiz gitti... Aatif’ın golü öncesinde Olcan’ın faul yapmadığı otoritelerin de üzerinde ittifak ettiği bir konu olurken daha önce itirazına alışkın olmadığımız Hamza Hamzaoğlu, Muslera, Selçuk İnan gibi isimler ilk yarının bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına gitmek yerine hakemin yanına doğru koştu...
 
HERKESTEN önce itiraz eden Hamzaoğlu, daha sonra ise oyuncularının kart görmemesi adına kendine gelip tek tek hepsini sakinleştirip içeriye soktu.. Kendisi de takımının ardından soyunma odasına giren G.Saray Teknik Direktörü, oyuncularının pozisyona takılı kaldığını ve hakeme yönelik tepkilerini gözlemledi.
 
ÖNCE herkesin sözlerinin bitmesini bekleyen ve oyuncularının adrenalininin azalmasını bekleyen Hamza Hamazoğlu sonrasında ise takımını maça yeniden konsantre edip ayağa kaldırmak adına bir konuşma yaptı.
 
ÖNCE EKSİKLERİ ANLATTI
 
SAHADA futbol adına oyuncularında gördüğü eksikleri ilk etapta sıralayan Hamzaoğlu, “Biz şampiyonluğa inandık... Eğer ‘şampiyon olacağız’ diyorsak yeri gelecek rakibimizi yeri gelecek soğuk havayı yeri gelecek yanlış/hatalı düdüğü de yeneceğiz. Şampiyon olmak istiyorsak bunların hepsini yenmek zorundayız. Golden önceki pozisyon fauldü, değildi bırakın! 
 
İkinci yarıda şampiyonluğa inanmış takımımı sahada görmek istiyorum” sözleri sonrasında oyuncularını sahaya çıkarıp Sivas’taki galibiyette en büyük pay sahiplerinden biri oldu.