Galatasaray'ın uzun süredir menajerler vasıtasıyla transferi için girişimlerini sürdürdüğü River Plateli Eder Balanta konusunda flaş gelişmeler yaşandı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; oyuncunun ciddi talipleri arasında gösterilen Serie A devi Roma, transferden vazgeçerek alternatif isimlere yöneldi. Bu gelişmenin ardından geçtiğimiz günlerde transferin favorisi olarak gösterilen Galatasaray'ın, Kolombiyalı oyuncuyu renklerine bağlama ihtimalinin daha da arttığı vurgulandı.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ 7 MILYON EURO!

Galatasaray'ın, River Plate'e genç savunmacı için yaptığı teklifin detayları da paylaşıldı. Sarı-kırmızılıların, Prandelli'nin istediği futbolcu için 7 milyoın euroluk bir teklif yaptığı kaydedildi. River Plate'in teklifin ardından kararını kısa süre içinde İstanbul'a bildireceği de kaydedildi.

Kısa süre önce konuşan River Plate Teknik Direktörü Marceloa Gallardo da, Balanta'nın ayrılacağının sinyallerini verirken; "Bazı oyuncular ayrılmayı hak ediyor ve Avrupa'dan önemli takımlar da onlara ilgileniyor" diye konuşmuştu. Balanta'nın geleceği ile ilgili son kararın, bu hafta içinde verilmesi bekleniyor.