Porto karşısında takımına güven veren bir oyun sergileyen Muslera'nın arkadaşlarının hatalarınıda kapatması yerli yabancı birçok futbolsever tarafından takdir topladı. Özellikle G.Saray'ın en zayıf halkası olan defans bölgesinde arkadaşlarının pozisyon alma aşamasında bile direktifler veren Muslera'nın Napoli maçında üç gol yemesine rağmen ikinci hazırlık maçında yeni sezona hazırım mesajı vermesi Super Kupa maçı öncesinde teknik youbets.org heyete güven verdi.

Sezon başında özellikle Avrupa basınında adı sıkça dev kulüpler ile anılan ve Dünya'nın en iyi kalecileri arasında gösterilen Uruguay'lı yıldızın Galatasaray'da kariyerine devam etmek istemesi taraftarlarıda hayli mutlu etmişti. İki sezondur takımının kaldırdığı şampiyonluk kupalarında altın paylara sahip olan file bekçisinin yeni sezonda da Avrupa'da ve ligde takımın  en büyük kozlarından olacağı tahmin ediliyor. 

Fatih Terim tarafından her fırsatta satılmaması yönünde baskı yapıldığı bilinen Uruguay'lının uzun yıllar Galatasaray kalesini koruması bekleniyor. Yönetiminde cezbedici bir teklif gelmemesi halinde satmaya yanaşmayacağı bilinen Muslera'nın 2014 Dünya Kupası öncesinde formunu zirveye çıkarması ve bu turnuvada ülkesinin en azından yarı final oynayabilmesi için mücadele etmesi bekleniyor. 

Ozan Biçer