Maçla ilgili detaylar burada...

Süper Lig'de ilk haftayı Giresunspor galibiyeti ile kapatan Galatasaray'da yeni hedef Randers... UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunda İskoç ekibi St. Johnstone'ı eleyen sarı kırmızılılar, play off turunda Danimarka ekibi Randers ile eşleşti.

Peki Galatasaray Randers maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak. İşte Randers Galatasaray maçı öncesi bilinmesi gerekenler...

RANDERS - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Randers - Galatasaray maçı 19 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'de Star TV'den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ:

Muslera, Aanholt, Alpaslan, Luyindama, Yedlin, Taylan, Aytaç, Berkan, Kerem, Feghouli, Diagne.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Sarı-kırmızılı takım, Marcao, Oğulcan Çağlayan ile yeni transferler Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson'dan karşılaşmada yararlanamayacak.

Süper Lig'deki Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na uyguladığı şiddet nedeniyle dünkü antrenmana alınmayan ve sarı kart cezalısı olan Marcao, UEFA'ya bildirilen listede bulunmayan Alexandru Cicaldau, lisansları çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan ile yeni transfer Victor Enok Nelsson, Randers'a karşı forma giyemeyecek.

İSTATİSTİKLER

Sahasında oynadığı son beş Avrupa kupası maçının birini kazanabilen Randers, tek galibiyetini Temmuz 2015'te Sant Julia'yı mağlup ederek aldı. Deplasmanda oynadığı son Avrupa kupası maçında St. Johnstone'ı 4-2 mağlup eden Galatasaray, Mart 2013'ten bu yana üst üste iki dış saha galibiyeti alamıyor.

Avrupa Ligi 3. eleme turunda St. Johnstone'ı eleyen Galatasaray, Avrupa kupalarında 2009/10'dan bu yana üst üste iki çift ayaklı eleme turunda yoluna devam edemiyor. 2021 senesinde en fazla gol atan Randers oyuncusu konumundaki Vito Hammershøy-Mistrati, görev yaptığı son iki karşılaşmada birer gol sevinci yaşadı. Bu sezon Galatasaray forması giydiği dört resmi maçta üç gol atan Mbaye Diagne, Avrupa Ligi'nde ilk 11 çıktığı son iki dış saha karşılaşmasında üç gol sevinci yaşadı.

(A Spor)