Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink için artık tehlike çanları çalarken, Hollandalı teknik adamın Beşiktaş maçından çıkamaması halinde yerine ise Raşit Çetiner'le birlikte Tugay Kerimoğlu'nun göreve getirileceği iddia edilmişti.

Hemen hemen her maçta hatalı kadroyla sahaya çıkan ve oyunu okumakta zorluk çeken Riekerink, kritik Kayserispor mücadelesinden önce tenkit edilirken, 'Raşit Çetiner – Tugay Kerimoğlu - Hasan Şaş' eksenli haberler bir anda camianın dikkatini çekti.

"EĞER GÖREVE ÇAĞIRILIRSAM TABİ Kİ KABUL EDERİM"

'Kayserispor maçından 3 puanla çıkılmaması halinde Galatasaray yönetimi Raşit Çetiner'i göreve getirecek' iddiasının ardından 60 yaşındaki deneyimli teknik adam özel açıklamalarda bulundu.

Dün Divan Kurulu toplantısına bile gitmediğini söyleyen Çetiner, "İnşallah Galatasaray başarılı olur da bunlara gerek kalmaz" derken, tecrübeli çalıştırıcı, 'Eğer göreve çağırılırsam tabi ki buna hazırım' mesajını da vermekten geri kalmadı. İşte Raşit Çetiner'in diğer açıklamaları…

"TEKLİF ALMADIM AMA GELİRSE..."

"Şu ana kadar benim kulağıma Galatasaray'ın teknik direktörlüğüyle ilgili herhangi bir şey gelmedi, dün Divan Kurulu toplantısı vardı ona da gitmedim. Aslında benim derdim Galatasaray'ın başarısıdır, inşallah başarılı olurlar da bizlere hiç gerek kalmaz. Olur da Riekerink'le yollar ayrılır bana ihtiyaç doğarsa tabi ki seve seve gelirim, Galatasaray benim kulübüm, benim camiam neden geri çevireyim?"