G.Saray yönetimi, bu sezonki performansıyla parmak ısırtan Bruma için özellikle Bursaspor maçındaki futbolundan sonra düğmeye bastı. Genç oyuncunun sözleşmesini uzatmayı kafalarına koyan idareciler, daha önceki önerilen rakamı yükseltti. G.Saray, devre arasından önce Portekizli oyuncunun menajeri Catio Balde ile yapılan görüşmelerde yıllık 2 milyon euro önermiş, Balde ise 2.5 milyon istemişti. Gelen bilgilere göre, sarı-kırmızılıların, Balde ile bir kez daha masaya oturup bu rakamı 2.2 milyon euro'ya çıkardığı kaydedildi. Bir taraftan Bruma'yla da sözleşme uzatma konusunda temaslara devam eden yönetim bu işi en geç 1 Haziran'a kadar bitirmek istiyor.

TARAFTARLAR DA DEVREDE
Öte yandan Bruma'nın kalmasını isteyen taraftarlar da sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. Sarı-kırmızılılar, "Bruma'nın sözleşmesi uzatılsın" mesajları ile oyuncuya yeni imzanın bir an önce attırılması için yönetime baskı yapıyorlar.

EN SKORER 2. İSİM
Sözleşmesi 2018 Haziran'ında bitecek olan Bruma, bu sezon çıktığı 32 karşılaşmada 10 gol, 9 asistle Podolski'den (17 gol, 5 asist) sonra skora en çok katkı yapan ikinci isim durumunda.

15'İN ALTINA DÜŞMEYECEK
Portekizli oyuncu için özellikle İngiltere'den birçok kulüp de pusuda bekliyor. Bruma'ya talip olan Tottenham'dan 15 milyon euro isteyen G.Saray yönetimi, bu rakamın altına inmeyi düşünmüyor.