İspanya Kral Kupası, dünyanın en büyük derbisi olarak gösterilen El Clasico'ya sahne olacak. Nou Camp'ta 1-1 biten maçın rövanşında Real MadridSantiago Bernabeu'da Barcelona'yı konuk edecek. Hafta sonunda ligde de karşı karşıya gelecek olan iki takım, önce Kral Kupası'nda kozlarını paylaşacak. Bu sezon zirve yarışından uzak kalan Real Madrid, Kral Kupası'nda Barça'yı eleyerek yoluna devam etmek istiyor. Eflatun Beyazlılar, geçtiğimiz sezon kupada Leganes'e karşı alınan şok yenilginin arkasından elenmişti. Geçen sezon finalde Sevilla'yı 5-0 yenerek müzesine götüren Barcelona ise ezeli rakibini eleyerek bir kez daha kupanın en büyük favorisi konumuna gelmek istiyor. Mücadelenin ilk ayağı Nou Camp'ta 1-1 eşitlik ile sonuçlanmış ve ikinci maç öncesi avantajlı taraf Real Madrid olmuştu. 

Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sanchez Martinez yöneteceği dev maç TSİ 23:00'te başlayacak. Dünyanın merakla beklediği derbinin Türkiye'de yayıncısı henüz bulunmuyor. Azeri kanalı İdman TV maçı canlı yayınlayacak. El Clasico'nun canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

İlk 11'ler:

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon, Casemiro, Kroos, Modric, Lucas Vazquez, Vinicius, Benzema

Barcelona: Ter Stegen, N. Semedo, Pique, Lenglet, Alba, Busquets, S. Roberto, Rakitic, Messi, O. Dembele, Suarez

Sakatlar ve cezalılar

Ev sahibi Real Madrid'de hafif sakatlıkları bulunan Marcos Llorente ve Isco'nun durumu maç saatinde belli olacak. Barcelona'da ise, Rafinha ve Cillessen sakatlığı nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecekler. Diz bağlarında zorlanma bulunan Arthur ve hastalığı bulunan Lenglet'in riske edilmesi beklenmiyor. İki takımda da cezalı bir oyuncu bulunmuyor.

İki takım arasında oynanan son 5 maç

Barcelona 1 - 1 Real Madrid  / 06.02.2019

Barcelona 5 - 1 Real Madrid  / 28.10.2018

Barcelona 2 - 2 Real Madrid  / 06.05.2018

Real Madrid 0 - 3 Barcelona  / 23.12.2017

Real Madrid 2 - 0 Barcelona  / 16.08.2017