Galler - Hırvatistan milli maçın son dakikalarında aynı anda Hırvatistan'da Modric, Galler'de ise Gareth Bale sakatlandı. 

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı dönem yaşayan Real Madrid'de, Barcelona ve Galatasaray ile oynanacak olan maçlar öncesinde her iki yıldız futbolcunun sakatlığı teknik heyeti de sıkıntıya soktu. Modric 90. dakikada oyundan çıkarken, Gareth Bale ise maçı tamamladı ve saha içinde tedavi olduktan sonra soyunma odasına gitti. 

REAL MADRİD YÖNETİMİ: "ÖNCELİK GALATASARAY MAÇI"

La Liga'da 8. hafta itibariyle lider durumda bulunan Real Madrid, Galatasaray maçının ardından ligde derbide Barcelona ile karşılaşacak. Football Espana'nın haberine göre, Real Madrid yönetimi şu anda Galatasaray maçını Barcelona derbisinden daha önemli görüyor. Real Madrid yöneticileri ligin henüz başında oldukları gerekçesiyle Barcelona karşısında alınacak olası bir kötü sonucun telafi olduğunu fakat Galatasaray maçındaki yenilginin işleri zorlaştıracağı düşüncesiyle, futbolcular ve Zidane'dan kesinlikle önceliği Galatasaray karşılaşmasına vermesini istedi.

Futbol Arena