Resmi siteden yapılan açıklama:

"İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray ile Türkiye elektrik dağıtım ve perakende satış sektörünün öncü ve lider şirketi Enerjisa Enerji, Avrupa’da bir ilk olan ve geçen yıl kurulumuna başlanan santral kurulu güç bakımından dünyanın en büyük stadyum üstü güneş enerjisi santrali olarak tarihe geçiyor. Stadyum güneş enerjisiyle çalışan en güçlü stadyum unvanı ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Bikem Kanık ve Enerjisa Enerji CEO’su ve Enerjisa Müşteri Çözümleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar ve Enerjisa Müşteri Çözümleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Esentürk’ün katılacağı Galatasaray ile Enerjisa Enerji’nin Güneş Enerji Santrali Devreye Alma ve Guinness Rekor Takdim Töreni, 22 Mart 2022 Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirilecektir.

Tarih: 22 Mart 2022 Salı

Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu

Program:

10.00 Kayıt ve Karşılama

11.00 Basın Toplantısı Açılış Konuşması

11.10 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas’ın konuşması

11.20 Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın konuşması

11.30 Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar’ın konuşması

11.40 Guinness Rekor Takdim Töreni ve Fotoğraf Çekimi

11.50 Soru - Cevap

12.00 Kapanış

Basın toplantısını takip etmek isteyen medya mensuplarının, en geç 21 Mart 2022 Pazartesi günü saat 20.00'ye kadar [email protected] e-posta adresine akreditasyon taleplerini iletmeleri gerekmektedir.''

(Sporx)