G.Saray ile uzun süredir adı anılan Luiz Rhodolfo Dini Gaioto için son noktayı, menajeri koydu. Açıklamalarda bulunan oyuncunun menajeri Gustavo Sabino, yetenekli futbolcunun Galatasaray'a transferi hakkında açıklama yaptı.

Sabino, "Gala'dan bizi şu ana kadar arayan kimse olmadı. Orada ve burada çıkan haberlere ben de şaşırıyorum. Hepsi spekülasyon. Ben de okuyorum yeni bazı haberler ama doğru değil. Tekrar vurgulamam gerekirse şu ana kadar Galatasaray'dan herhangi bir yetkili ile bir konuşmamız bile olmadı." dedi.

TEKLİF VAR MI?
Oyuncunun menajeri, Rhodolfo'nun bonservisi konusunda da bir karmaşa olduğunu belirtirken, "İnternasyonel piyasalara göre değerlendirmek zorundayız. Yazılan o rakamların da (5.5 milyon avro) bir gerçeklik payı yok. Bugüne kadar Galatasaray ile ilgili de bir şey demedim. Tekliflere gelince, henüz Sao Paulo'ya gitmiş herhangi bir resmi teklif de yok. Birkaç kulüp oyuncu hakkında benden bilgi aldı, o kadar. Galatasaray bunların içinde yer almıyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da takımdan ayrılan teknik direktör Roberto Mancini'nin transferi için bastırdığı oyuncu için başkan Ünal Aysal geçtiğimiz günlerde "Onu almazsak hoca bana kırılacak" dedi.

Sao Paulo'da bonservis hakları bulunan ve Gremio'da kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki stoperin kulübüyle olan sözleşmesi Ocak 2014'te sona erecek.

Esat DERGİ
Sporx