Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor, evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek zirveyi karıştırdı ve lige tutundu. Dev kapışmada 3 kırmızı kart çıkarken, Fırtına 5 hafta sonra 3 puana kavuştu, Aslan ise bu sezon ilk kez kaybetti. Karadeniz ekibine zaferi getiren golleri N'Doye ve genç yıldız Yusuf Yazıcı kaydetti.

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleyi değerlendiren Dilmen önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Dilmen'in değerlendirmeleri:

"Trabzon oynadı, Galatasaray zaman zaman oynamaya çalıştı.Feghouli, biraz da Maicon kaybetmemek üzere oynadı, diğerleri, Muslera dahil kötüler.

"Muslera yan toplarda zayıf ama o pozisyonda faul vardı. Denayer'in pozisyonu penaltı değil. Diğer eline çarpsa penaltı olurdu. 3 oyuncu 90 dakikalık oynadı. Yusuf, Pereira ve Fernando. Çok yüksek efor sarf ettiler. Kırmızı kartlar doğru mu? İkisi de doğru. Gereksiz. Feghouli itmeyle bırakmadı, biraz daha tartıştı."

"Galatasaray kanatsız oynadı. Tolga sol açık değil, Feghouli de sağ açık değil. Hakem kötü diyemeyiz ama Fernando'ya yapılan hareket, en az sarı kart, gelişi bile sarı kart."

'Hiç bilmeyen birisi şaşırır'

"Ligi hiç bilmeyen birisi maçı izlese, beyazlılar (Galatasaray) rakip takıma 14 puan farkı nasıl attı der. Şaşırır. Aykut Kocaman, sert maçlar olacak, puan kayıpları olacak demişti. 1-0 mağlupken Gomis oyundan çıkarılmaz. Maç 3 gün 3 gece oynansa, Trabzonspor yenilmezdi."