NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı. 

"GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI BENCE KALMADI"

"Bu hafta alınan sonuçlar en çok Beşiktaş'a yaradı. Ben Galatasaray'ın artık şampiyonluk şansının kalmadığını düşünüyorum. Başakşehir 1 puan kötü değil diyor. Başakşehir bugün kazanmış olsaydı bugün şamp... diyebilecekti. Lig yeniden başladı diyebiliriz." 

"ALİ PALABIYIK BERBAT MAÇ YÖNETTİ"

"Ali Palabıyık berbat bir maç yönetti. Büyük bir baskıdan etkilendiğini hissettim. Büyük takımlarda Visca bu hareketi yapsa atamazdı."

"FATİH TERİM KAYBEDECEK BİR ŞEYİM KALMADI DEDİ"

"Şartlar bu kadar aleyhine şekilde çıktı sahaya Galatasaray. Sakatlar, cezalı. Geçen hafta Fatih Terim, Ahmet Çalık atılınca mesela Emin'i oynatmadı. Taylan'ı oynattı. Bugün sezonun final maçında Emin'i aldı stoperde. Maç giderse gitsin dedi. Kaybedecek bir şeyim kalmadı dedi ve formatını bozmadı."

"CUMHURBAŞKANI LİGİN KADERİNİ ETKİLİYOR DİYORLAR YA"

Cumhurbaşkanı ligin kaderini etkiliyor ya. Bugün 3 tane cezalısı var Başakşehir'in. Geçen sene 8 puandan verdiler şampiyonluğu. Bu arada CHP Milletvekili meclisin önünde Trabzonspor formasıyla -ki, gurur duyulacak formadır. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray diye gazlıyor. Trabzonspor'un haklarını yedirmeyiz diyor. Sonra bir resim çıkardı. Bakın Cumhurbaşkanının eşinin akrabası Göksel Gümüşdağ evlendi. Başka kulüpte resmi var mı diye söylüyor. Ayrıca şunu da söyleyeyim. AK Parti İlçe Başkanı tehditvari şeyler yazıyor kurullar için. O da yanlış. Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız da dahil sporla ilgili yorum yapmayacaklar dedi. Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi olan tek Cumhurbaşkanı. 6 senedir Fenerbahçe şampiyon olamıyor. Statlarımıza, tesislerimize bakın. Bu arada da en çok sevdiği takım muhtemelen Rizespor. Rizespor takımı asansör takımı oldu. Nasıl olacak peki? TFF ve medyamız da buna alet oluyor. Kutuplaşma oluyor. Ülkeyi kaşıyorlar. 

Kaynak: Futbol Arena