Rıdvan Dilmen, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programının konuğu oldu. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar:

FATİH TERİM KRALINI YAPAR

Ben Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı görevini yapamam mesela Fatih Terim federasyon başkanlığının kralını yapar, hem de adaletli yapar. Ancak şu an sistemde Fatih Terim, Rıdvan ve Sergen gibi insanlar başkan olmaz, biz kötülük yapmış oluruz. Ben TFF başkanı olsam buldular yine bir Fenerli derler.

NİHAT ÖZDEMİR BIRAKMALI

Nihat Bey'i uzun yıllar tanırım tecrübelidir ama bence TFF'yi futboldan gelenler yönetsin tabiri yanlıştır. Nihat Bey sürekli çok yoruldum diyor yorulduysan bırak o zaman. Şöyle bir imaj yaratılıyor futbolu siyaset yönetiyor diye hayır, futbolu siyasete bizler bulaştırıyoruz. Son günlerdeki tartışmalarla verilen ve verilmeyen kararlarla ben futbolun adil bir şekilde yönetildiğini düşünmüyorum. Nihat bey işine gücüne bakmalı artık. Koltuk önemli demek ki insanlar için bırakamıyorlar. Yorulduysan bırak.

60 BİN TL'Yİ GERİ YOLLADIM

Uzun yıllar %100 Futbol programını NTV'de yaptıktan sonra bu sezon TRT'ye geçen Rıdvan Dilmen, çokm tartışılan maaşına da tekrar açıklık getirdi. Daha önce para almadığını açıklayan futbol adamı, "TRT baba 60 bin lira yatırdı. Ben 'İstemiyorum' diyerek geri yolladım. Benim kontratım yok ki.. 'Niye bu parayı yatırıyorsunuz' dedim" şeklinde konuştu.

(Ajansspor)