İşte Dilmen'in sözleri: 

"BÖYLE ZEMİNLER HAYAL KIRIKLIĞI..."

Futbol iyi zeminde oynanır. Artık 21. yüzyıldayız yani. Böyle zeminler hayal kırıklığına uğratır. Bugün ben hiçbir oyuncuya yanlış pas attın diyemem. 

"SÜPER KUPA FİNALİ DİREKT PENALTILARA GEÇİLMELİ"

Salı - Cuma günlerine baktığımız zaman kısa bir zaman. Salı günü 120 dakika oynayan bir Galatasaray. Süper Kupa finalleri kesinlikle berabere bittiğinde uzatmaya gitmemeli. Oyuncular çok yoruluyor ve sakatlık riski de haliyle artıyor. Özellikle böyle zeminlerde.

"TÜRK FUTBOLU BU HALDE"

Kulüplerin ekonomik hali zaten ortada. Göz göre göre Türk futbolu her türlü desteğe rağmen bu hale geldi. Bir avantajı oldu, biraz genç futbolculara yönelecek. Hoşuma gidiyor. Elif Elmas, Barış. Galatasaray'da Yunus Akgün var. 3 tane altyapıdan oyuncu alındı. Genç oyunculara şans verilmesi güzel oluyor. Bunun devamı gelmeli. 

"KISA VADEDE ÇÖZÜM VERDİ''

Bazen teknik direktörler kaybettikleri zaman bazı kararları tercih edebilir. Fatih Terim geçen sezon Akhisarspor maçından sonra 3-4 tane oyuncuyu kesmişti. Tıpkı bugün yaptığı gibi. Yine Akhisar maçından sonra sürpriz bir şekilde neşteri vurdu. Bu tip oyuncular uzun vadede özel isimlerdir. Teknik Direktörler sadece yönetmezler, idare de edecekler. Ancak kısa vadede çözüm verdi ve olumlu sonuç almayı başardı. Ankaragücü için söylenecek bir şey yok. Hazırlıksız ve transfer kaynağı yeni kalkmış bir kulüp. Saha içi organizasyonu olmayan bir takım.