Galatasaray'ın sahasında Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray mükemmel bir futbol oynadı. Son dakikada golü atsalar gol farkıyla lider olacaklardı. Luyindama'nın yüzde 100 hazır olmadığını görebiliyorum. Yenilen golde kademeye girdi ama topu çıkaramadı. Galatasaray'da oyuncular kapris yapacaktır. Fakat Galatasaray'da kapris yapacak en son futbolcu Diagne'dir. Göztepe'de Halil Akbunar'a hayran kaldım, bu akşam iyi oynadı." diye konuştu.

'Galatasaray 4 transfer yapacak'

Galatasaray'ın devre arasında 4 futbolcu transfer edeceğini söyleyen Dilmen, "Galatasaray minimum 4 oyuncu transfer edecek. Falcao ya da Diagne satılabilirse, iyi oyuncular gelecektir. Fatih Hoca'nın kafasında olmayan oyuncularla devam ettiğini görebiliyorum. Arda Turan lider oyuncu gibi oynadı, futbolundan keyif aldırdı. Galatasaray'ın hücumunda rakibin başı döndü. Mete Kalkavan'ı çok severim. Bugün taktir haklarını iyi görmedim. Mete Kalkavan'ın küçük hataları oldu ama onu da görmedik. VAR hakeminin varlığını hissetmedik, bu da güzel." şeklinde konuştu.

'Hükmen mağlubiyet fikrine karşıyım'

TFF'nin 'hükmen mağlubiyet' kararını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Hükmen mağlubiyet fikrinin içini doldurmak lazım. Hükmen mağlubiyet fikrine prensip olarak karşıyım. Emsal yoksa da bu uygulamanın son derece yanlış olduğunu düşünüyorum. Merkez Hakem Kurulu (MHK), Gaziantep - Fenerbahçe maçında Mete Kalkavan ile Cüneyt Çakır'ın arasında sorun oldu iddiasına çok güzel cevap geldi. Bu akşam Cüneyt Çakır ile Mete Kalkavan'ı ayırmadı. Bu da çok güzel cevap oldu. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajansspor / NTV