Rıdvan Dilmen, Ankaragücü'nün kazandığı penaltı ile ilgili konuştu.

Dilmen, "Ankaragücü beklediğimiz gibi çabuk çıkmaya çalışıyor. Kapanan takımlara karşı pozisyona giremiyorlar. Galatasaray da beklediğimizin altında sert ve sıkı hücum yapmadı. Galatasaray dönen topları alamayınca tehdit yedi. Arda Turan'ın eli açık olduğu için penaltı verdi. Ele çarpma var. Hep söylerim, forvet oyuncuları penaltı yaptırır. İlk yarıdaki performansa göre, Galatasaray'ın maç kazanacak kadrosu yedek. Taylan, Belhanda, Babel... 2-3 değişiklikle oyuna müdahale gelecektir. Düşüş var, çıkışa geçmek için farklı kadro gerekir. Bence Fatih Hoca, Taylan'a bir şey için kızmış. Fazla dinlendi. Hoca çok kolay oyuncuları terk etmemeli." dedi.

Galatasaray'ın 10 kişi kalmasına da "Mostafa Mohamed'in pozisyonunda oyun kuralları 'dirsek kırmızı kart' diyor ifadelerini kullandı.

"KEREM MAHCUP ETMEDİ"

Kerem'i hoca Babel'in önünde görüyor. Kullandığı maçlarda da iyi oynadı. Bugün de doğru bir hücum oyuncusu soktu, savunma arkasına doğru bir koşu ve klas bir vuruşla gol yaptı. Hoca şans verdikçe mahçup etmedi, iyi bir yatırım olarak görüyorum.

GsGazete