Süper Lig'in 5. haftasından Galatasaray kendi sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Mücadeleyi Sarı Kırmızılılar, 2-0'lık skorla kazandı.

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleyi değerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Dilmen'in yorumları:

"Belli oldu ki, Galatasaray'ın ligin tamamına yakınında coşku problemi olmayacak. Topla, tüfekle ifadesi doğru."

"Gomis tek başına gol attı, Belhanda'nın pasıyla değil. Pres yaptı, topu dürttü. 2 kez ofsayttan çıktı. Gomis o heyecan, 5-10 saniyede geçen hareketlilik arasında topu çekti, vuruş yaptı.Gomis'te ben geldim, 3 alayım, 5 alayım yok. Sorumluluk sahibi. Hafta arasında Florya'da gençlerle buluşması güzel bir şey."

'Galatasaray ciddi hatalar yapıyor'

"Galatasaray hızlı oyun ile, aceleyi karıştırıyor ve çok ciddi hatalar yapıyor. Galatasaray böyle oynamaya devam ederse Başakşehir, Fenerbahçe'den daha kötü yapar. Galatasaray'ın her maçta mutlaka öne geçmesi lazım. Oyunu 0-0 götürürken, çok kontra yemeye müsait bir takım. Her maçta gol atan sadece Gomis. Skor yapan başka oyuncuların da çıkması lazım. Belhanda'nın da skor yapması lazım."

'Tembeldi, koşmaya zorlandı'

"Belhanda tembel forvet arakalarından biriydi. Şimdi koşmaya zorlandı. Çok yetenekli oyuncu olmasına rağmen maçın son yarım saati Belhanda yürüyor. Galatasaray önde baskı yapmak zorunda. Her güzelin bir kusuru var, ciddi kontra yiyebilir. Bu oyuncularla, riski almak zorunda."

'Cüneyt Çakır takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullandı'

"Cüneyt Çakır takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullandı mı? Evet, kullandı. Ben TFF yerinde olsam her ne kadar manipüle ediliyorsa daha fazla o hakemi takımların maçlarına yazarım."