Olimpiu Morutan'ın attığı golü yorumlayan Rıdvan Dilmen "Olimpiu Morutan güzel bir gol attı. Oralarda aradı, şans yoktur, ödül vardır. Olimpiu Morutan, Romanya Milli Takımı'nın kalıcı oyuncusu olur. Doğru bir yatırım olarak görüyorum. Problem çözebiliyor. Alexandru Cicaldau da iyi oyuncu." dedi.

"ORTA SAHAYA KOMUTAN LAZIM"

Sarı-kırmızılıların devre arasında orta sahaya tecrübeli bir oyuncu transfer etmesi gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen "Galatasaray'ın devre arasında saha içi için yardımcı antrenör alması lazım. Saha içi komutanı lazım. Bu da orta saha merkez oyuncusu olur. Fernando gibi birini almak kolay değil ama o ayarda biri lazım." ifadelerini kullandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU: HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Gaziantep FK karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Kerem Aktürkoğlu "Beşiktaş maçını telafi etmek istedik. Hafta boyunca bunu konuştuk. Rakiplerimiz de kaybetti. Tutuk başladık ama ikinci yarı daha iyiydik. Hocamız da bizimle konuştu, istediğimiz skoru aldık." dedi.

Performansı hakkında da konuşan Kerem Aktürkoğlu "Galatasaray'a gelirken hayallerim, hedeflerim vardı. Hedeflerime ne kadar kısa sürede ulaşabileceğimiz hep ailemle konuşuyordum. Fatih Hoca, bana yardımcı etti. Hayallerimi gerçekleştiriyorum. Eksiklerim var, onların da üzerinden gidiyorum. Hem takım, hem de benim için inşallah daha güzel olur." ifadelerini kullandı.

(Sporx)