Recevik: ''Onyekuru oyuna girince, rakip takım diyecek ki bekler sert oynasın ama yapamadılar. Bunu diyebilmek ve düşünmek için şeytan zekasına gerek yok, kötü olmak ve iyi niyetli olmamak yeterli. Ama yapamadılar derken niye yapmadınız, yapmalıydınız demek istiyor herhalde.'' ifadelerini kullandı.

"ONYEKURU İŞİNİ ANLAMADIM"

Rıdvan Dilmen ayrıca: ''Onyekuru işi ne iş, anlamadım. 3 kere gidiyor, geliyor, niye almıyorlar? Müthiş de oynuyor. Monaco'da bir tuhaflık var ya da Everton'da var. Bu tip forvet oyuncularının gol vuruşları 20-21 yaşında iyi olmaz, gol atmaya başladıkça iyileşir. Onyekuru'yu getir Beşiktaş'a, getir Fenerbahçe'ye, zorlanabilir. Onyekuru topla gider ama dar alanda değil, geniş alanda. Önde top tutamıyorsanız, Onyekuru gibi oyunculara ihtiyacınız var.'' dedi.

MAHMUT RECEVİK KİMDİR?

1958 İstanbul doğumludur. Saint Joseph Fransız Erkek Lisesi mezunudur. 1984 yılında İstanbul Üniversitesini, 1988 yılında Londra Üniversitesi Turizm ve Otelcilik okulunu bitirmiştir. 1990 yılından itibaren 10 sene Çırağan Palace Kempinski Otelinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2000 yılından bugüne kendi işinde Turizm Yöneticiliği yapmaktadır. İngilizce ve Fransızca bilen Mahmut Recevik, evli ve 2 çocuk babasıdır.

(GsGazete)