Hollandalı çalıştırıcı, Bruma'yı hiçbir şekilde bırakmak istemediğini açıkladı.

Associated Press'e konuşan deneyimli teknik direktör yeni sezon öncesi kampın iyi başladığını belirterek transferle uğraştıklarını söyledi. Kendisini için en önemli konunun Bruma olduğunu dile getiren Riekerink, Portekizli genç yeteneği takımda tutmak için uğraştığını ifade etti.

Tecrübeli hoca, "İstanbul'daki çalışmalar başladığından beri kendisini izliyoruz. Bruma ile yaptığımız antrenmanlardan sonra çok iyi bir izlenim edindim. Bende ve ekipte çok iyi bir etki yarattı. Bana göre Bruma harika bir yetenek. Harika bir kanat oyuncusu" yorumunu yaptı.

'Geçen sezon yoktu'

Geçen sezon kiralık olarak Real Sociedad forması giyen 21 yaşındaki yıldızı çok beğendiğini söyleyen Riekerink, "Açıkçası böyle bir oyuncuyu kaybetmeyi hiç istemiyorum. Karar bana kalsa, Bruma bir yere gitmesin ve kalsın. Gerçekten Bruma'yı çok beğendim. Geçen sezon bizimle değildi, şimdi katıldı aramıza ve hepimiz durumundan memnunuz" diye konuştu.

Köklü Hollanda ekibi PSV'nin resmen talip olduğu Bruma'yı Avrupalı birçok kulüp kadrosuna katmak istiyor.

'Talibi çok'

Bruma'nın menajeri Marco Kırdemir, Portekizli yıldızla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hollanda'da yayın yapan Eindhoven Dagblad gazetesinin sorularını yanıtlayan Kırdemir, PSV başta olmak üzere Avrupa'dan birçok teklifin olduğunu doğruladı.

Tekliflerde parasal konuların öne çıktığını aktaran Kırdemir, "Şu an için istenen rakamla önerilen rakam arasında bazı farklılıklar var. Bu yüzden işler biraz zorlaşıyor. Birçok kulüp Bruma ile ilgileniyor, bunlardan biri de PSV. Ayrıca İngiltere'den de bir kulüp onunla ciddi anlamda ilgileniyor" dedi.