Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de 1-1 biten maçın özellikle ikinci yarısında girdikleri net pozisyonları golle sonuçlandıramadıklarını belirtti. 

Konuşmasına, maçın son bölümlerinde Yasin ile Podolski arasında yaşanan gerginliğe değinerek başlayan Riekerink, pozisyonun farklı yorumlanması halinde negatif bir durumun ortaya çıkabileceğini ancak pozitif açıdan bakıldığında, tartışmanın takımın kazanma tutkusunu ortaya koyduğunu kaydetti.

Riekerink, maça Bursaspor'un iyi başladığını, ancak daha sonraki 20 dakika üstün bir oyun sergilediklerini, buna rağmen gol yollarında yeterince etkili olamadıklarını vurguladı.

Oyuncularının maçın ikinci yarısında istediklerini sahaya yansıttığını aktaran Riekerink, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda daha fazla gol pozisyonu ürettiğimizi düşünüyorum. Skor, ister istemez sizin ve rakibinizin attığı gollerle belirleniyor. Ancak çok tehlikeli pozisyonlar ürettiğimizi düşünüyorum. Galip gelip ligde iyi duruma gelmek istiyorduk. Berabere kaldık ve ister istemez rakiplerimizin alacakları sonuçlara bakacağız. Avrupa vizesini alma ihtimalimiz, başarma ihtimalimiz var. İmkansız değil."

Hollandalı teknik adamın eşi ve çocukları da maçı tribünden takip etti. 



Emre Çolak ise karşılaşma sonrası şu ifadeleri kullandı;

"Kaybedilen 2 puan var. Soyunma odasında herkes çok sinirli, çok üzgün. Şu girdiğimiz pozisyonları gol atmamız lazım. İyi mücadele oldu, Bursa'yı da tebrik ederiz ama, bence kaybettiğimiz 2 puan var. Avrupa'ya gitme şansımız azaldığı için herkes bunun bilincine geç vardı, oynamaya başladı. Bunu daha önceden yapsaydık, bugün daha rahat olacaktı. Yapacak bir şey yok, bütün maçları kazanmak istiyoruz."