Galatasaray 4 haftada 10 puan toplarken, rakip ağları toplam 7 kez sarstı. 4-2-3-1 sistemini tercih eden Riekerink'in hücum hattında görev verdiği 4 oyuncunun bu 7 golde de imzası vardı.

İleri uçta tek forvet olarak oynayan Eren 4 golle ve hemen arkasında 10 numara pozisyonundaki Sneijder ise 3 asistle zirveye çıktı. Hollandalı hoca, Beşiktaş derbisinde de hücumda bu 4 isimden vazgeçmeyecek.

EREN DERDİYOK: Galatasaray'ın yeni 9 numarası 4 haftada 4 gole imza attı. Eren Derdiyok, Türk Telekom Arena'da Karabük ve Çaykur Rize'yi tek başına yıkarken, sarı-kırmızılı takımın hanesine 6 puan yazdırdı.

WESLEY SNEİJDER: Riekerink'in saha içi lideri olan Hollandalı yıldız, Eren'in attığı 4 golün 3'ünde asist sahibi. Eski fit görüntüsüne kavuşan Sneijder koşu mesafesinde de takımın en iyilerinden.

BRUMA: Portekizli yıldıza İspanya yaradı. Kuvvetlenen ve bitiriciliğini geliştiren Bruma, 1 gol atıp 2 asist yaptı ve 4 haftada toplam 3 kez skora etki etti.

YASİN ÖZTEKİN: Akhisar Belediyespor deplasmanında formayı kaptı ve bir daha çıkarmadı. Yasin Öztekin, Portekizli yıldız Bruma'nın asistlerini önce Akhisar'da sonra Kayserispor deplasmanında gole çevirdi.