Galatasaray’ın transfer listesinde olan Bony için Aurelien Chedjou, “Bize sınıf atlatır. Galatasaray’da büyük işlere imza atar” yorumunu yaptı. Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan ve Riekerink’in de çok istediği futbolcu ile ilgili konuşan Chedjou, Danimarka kampında Fildişi Sahilli golcü için olumlu görüşler dile getirdi.

''Gücümüze güç katar''

Chedjou, kampta Galatasaraylı yöneticilere,  “Bony üst düzey bir golcü. Takımın performansı için önemli ve buna değecek bir futbolcu. Türkiye Ligi’nde çok iş yapar ve Galatasaray’da hücum hattını çok iyi yerlere taşır” dedi.

Riekerink çok istiyor

Riekerink de yöneticilerden Wilfried Bony için gerekli maddi fedakarlığın yapılmasını istedi. Fildişi Sahilli futbolcu için 20 gün önce İngiliz kulübü ile görüşen Galatasaray yöneticileri, şimdi 2. kez Ada seferine çıkma kararı aldı.

Gözler Guardiola'da

Manchester City’e daha önce 1.5 milyon Euro kiralama teklifi veren Galatasaray yönetimi, Pep Guardiola’nın Bony için olumsuz rapor vermesi halinde rakamı artıracak. Sarı kırmızılılar, bu kez Bony’nin kulübü Manchester City’ye 2 milyon Euro kiralama bedeli teklif edecek.