Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Young Boys ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Çalışmaların iyi devam ettiğini belirten Hollandalı hoca, "Hazırlık kampındayız. Zor bir hafta geçirdik. Bugün takım çok iyi bir takım ruhu gösterdi. Genel sürece bakıldığında büyük, önemli adımlar attık. Bir takım kuruyoruz, her şey bitmiş değil. Young Boys kısa süre içinde ligine başlayacak. Biz ise 2,5 hafta önce sezonu açtık. Daha aramıza katılacak birçok oyuncu var. Hazırlık kampındayız ve bir bölümde hep beraber olup hazırlanmaya başlarsınız. Mutlaka kupa kazanmak çok zevklidir. Bütün samimiyetimle, hocalarımla gurur duyduğumu söyleyebilirim. Zor bir hafta geçirdik, ama hep birbirimize destek olduk. Buna kulübümüzün, camiamızın, ülkemizin ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı.

Bir orta saha ve forvet alacaklarını belirten Riekerink, "Ne istediğimiz gayet açık. Beklentilerimiz açık. Orta sahaya mutlaka bir takviye yapacağız, forvete bir takviye yapacağız. Bu zamana kadar iyi performans gösteren arkadaşlarımız oldu. İkinci kamp bölümüne yeni isimler katılacaktır. Yöneticilerimizle çalışmaları devam ettiriyoruz. Her zaman ilk istediğiniz oyuncuyu almanız kolay olmuyor, ancak yeni oyuncular aramıza katılacaktır" dedi.

Bruma'yı takımda tutmak isterim

Bruma'yı takımda tutmak istediğini kaydeden teknik adam, "Bruma son maçta da, bugün de maçın adamı seçildi. Ben de bu takımın hocası olarak Bruma'yı takımda tutmak isterim. Çok iyi oyuncu olması bir yana, sosyal yönü de kuvvetli ve takıma katkı veriyor. Oynadığı sürece mutlu olan bir oyuncu. Kendisinden çok mutluyum" diye konuştu.

Genç oyuncu Gökay hakkında

Genç oyuncu Gökay için konuşan antrenör, "Hazırlık kampındayız ve Gökay'dan ümitliyiz. Ama burada olmasının en büyük sebebi de abileri ile idmana çıkması ve hocalarından öğrenmesi. Daha 17 yaşında. Onu da bazen korumamız gerekiyor. Genç oyuncularımıza önem vereceğiz ve vermeye de devam edeceğiz. Altyapıdan arkadaşlarımızı antrenmanlara çağıracağız" yorumunu yaptı.

Bony ve Lucas Levia cevabı

Lucas Leiva ve Bony'nin transferi ile ilgili kendisine soru yöneltilen Riekerink, "Bir defansif orta saha ve forvet istiyoruz. Diplomatik cevap vereyim" şeklinde cevap verdi.