Takımı tanıdığını ve yeni sezona hazır olacaklarını ifade eden Jan Olde Riekerink, şu sözlere yer verdi: "Takımı geçen senenin sonlarından itibaren tanıyorum. İyi bir hazırlık süreci geçirdik. bazı arkadaşlara milli takımdan dolayı dinlenmeleri için izin verdik. Manchester United çok önemli bir rakip, iki büyük takımın iyi bir maçı olacak. Beşiktaş maçına kadar her anlamda iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Manchester United maçı iyi bir sınav olacak. Daha sonra Atletico Madrid maçı da var, bu büyük maçlar takımı sezona iyi hazırlar" dedi.

''Transferler haftaya geliyor''

Jan Olde Riekerink yeni transferlerle ilgili sorular üzerine, "Önümüzdeki hafta yeni transferlerimiz aramıza katılacak" diye konuştu. 

''İbahimovic'ın ilk maçı olması...''

"Zlatan'ı Ajax'ın alt yapısında tanıyorsunuz, neler yapabilir?" sorusuna cevap veren Riekerink, "Manchester United hocası gibi cevap vereceğim sanırım. Zlatan'ı ilk yıllarından tanıyorum. Şimdi kariyerinin en üst noktasında. Bu tip oyuncuların bir takıma, bir lige gelmesi hep artıdır. İngiltere'de şimdi Zlatan formalı çocuklar göreceksiniz. Zlatan'ın Manchester'a gelmesi olumlu katkı yapar." ifadelerini kullandı.

Leiva ve Denayer açıklaması

Jason Denayer ve Lucas Leiva, hakkında görüşü istenen "Jason çok kaliteli bir oyuncu ama şu anda Manchester City ile beraber. Kulağıma gelenlere göre, Guardiola, Denayer'den memnun. Öncelikle Denayer'in durumunun belli olması gerek. Şu an elimizde 5 stoper var. Janson'a gerek var mı diye düşünmemiz gerek. Lucas Leiva opsiyonlar içerisinde ama tek kişi değil. Tecrübeli bir isim ama başka opsiyonlar da var" şeklinde konuştu.