Riekerin Başakşehir maçı sonrası, "İki tane üstüste evimizde oynadığımız maç, iki mağlubiyet ve iki tane aynı son. Trabzonspor maçında da hak etmiştik, kaybettik. Bu maçta da kontrolü elimizde tuttuk ama kaybeden taraf olduk. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda dominant olmak istiyoruz. 1-0'dan sonra yediğimiz basit bir gol var. İkinci yarıda duran toptan gol yedik. Ardından her şeye yeniden başladık ancak ne yazık ki golü bulamadık." dedi.

Oyuncu tercihleri hakkında gelen soruya Hollandalı hoca, "Bugün defans hattımızı suçlayamam. Belki biraz daha iiy işler çıkartabilirdik ama defans bloğumuzun yapması gerkeen en önemli konu orta saha ile arayı açmamaktı. Bunu da iyi yaptılar. Semih'in de Hakan'ın da neler yapabileceğini biliyorum. İyi bir performans gösterdiler. Serdar'ın şanssızlığı sakatlık yaşaması. Mutlaka onun da zamanı gelecektir. Bunu kendisine de söyledim." sözlerini kullandı. 

Riekerink, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Eksiğimiz orta yaptığımız zaman ikinci toplarda daha fazla o bölgede oyuncumuz olmalı. Daha fazla kişiyle Eren'e yakın olmamız lazım. 'Kaybettiğimiz maçta bile kazanmak isteyen bir Galatasaray var. Bugün Wesley sola daha fazla yakın oynadı. Dominant olduğumuzu düşünüyorum ama dominant olunca da her zaman maçı kazanamıyorsunuz."