Ön libero transferi için çalışmaların sürdüğünü belirten Riekerink, listelerinde Lassana Diarra'nın alternatifinin olduğunu söyledi. 

Hollandalı teknik adam, golcü transferi için ise iyi bir fırsat çıkarsa, kadrolarına forvet için takviye yapabileceklerini belirtti.

İşte Riekerink'in açıklamaları;

Karabükspor maçında iyi oynamadığımızın farkındayız. Kayseri maçını canlı izlettik. Her şeyi en iyi şekilde oyuncularımıza aktarıyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak. Maç maç gidiyoruz.

Yönetimle yaptığımız yaptığımız toplantı, düne özel değil. Teknik heyet ve yönetim olarak iyi çalışıyoruz. Onlara da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

"HALA BİR ÖN LİBERO ARAYIŞIMIZ VAR"

Hala bir ön libero arayışımız var. Diğer pozisyonlar için de opsiyonlar var. Artık son günler. Takımın işine yarayacak biri çıkarsa, buna açığız. Kulübün durumunu unutmamak lazım. 'Şunu istiyorum, bunu istiyorum' demek çok kolay. Diarra için alternatiflerimiz var.

"FORVET İÇİN İYİ BİR FIRSAT ÇIKARSA..."

Forvet için Eren, Podolski Berk var. Ancak dediğim gibi ilerleyen günlerde iyi bir fırsat çıkarsa değerlendirilebilir.

CAVANDA VE SERDAR AZİZ İÇİN AÇIKLAMA

Cavanda sakatlık geçirdi, her gün daha iyiye gidiyor. Akhisar maçında olması imkansız. Milli takım arası onun da işien yaratacaktır. Serdar'a gelince, o da sakatlıktan döndü, belli bir program içerisinde gidiyoruz. Seviye olarak takıma yaklaşıyor, sonrası seçime kalıyor.

"LINNES'İ İTTİM ÇÜNKÜ..."

Martin'in bu zaman kadar performansından memnunum. Profesyonel bir oyuncu. Kişiliği de iyi ve takım oyuncusu. Her zaman elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncu. Son maçta kötü başladı. Martin'i biraz itmeniz ve uyandırmanız gerekiyor. Ben de su molasında bunu yaptım. Ondan beklentim daha fazla. Onu uyandırma amacındaydım. Kesinlikle, 'Sen kötüsün' gibi bir şey değildi, yanlış anlaşıldım. Sonra değiştirme kararı aldık, kendisiyle konuştum.

SELÇUK İNAN HAKKINDAKİ GÖRÜŞÜ

Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Her oyuncu değiştirilebilir. Selçuk İnan takımın kaptanı. Selçuk bizim için önemli bir oyuncu, en başta kaptanımız. Çok klas oyuncularınız vardır. Yedekten oyuna giren oyuncular vardı ve size saha dışında yardım eden oyuncular. Selçuk da bu oyuncuların başında geliyor. Selçuk bana çok yardımcı oluyor. Sürekli konuşuyoruz. Kalbi temiz. O yüzden Selçuk'un önemini takım için büyük.

"HEDEF F.BAHÇE'Yİ KADIKÖY'DE YENMEK

Ana hedef şampiyon olmak. Hiçbir zaman Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmek değil. Orada galip gelmek isteriz ama bizim hedefimiz şampiyonluk. Fenerbahçe maçının ne kadar önemli olduğunu kupa finalinde gördük. Zamanı geldiğinde Kadıköy'de kazanmak isteriz.

"BEŞİKTAŞ VE F.BAHÇE'YE SAYGIMIZ SONSUZ AMA..."

Beşiktaş'a ve Fenerbahçe'ye saygımız sonsuz. Ancak diğer takımları da unutmamız gerekiyor. Ancak Türkiye'de Hollanda'dan farklı olan şey, diğer takımlar sürpriz işler yapıyor. Hollanda'da diğer karşı takımlara kazanmak kolay ama burada zor.