Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantepspor'u yendiği maçın ardından konuşan Riera, kendi maçlarından başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçın ardından konuşan Albert Riera, tamamen kendi maçlarına odaklandıklarını vurguladı.

Karşılaşmanın ardından Lig TV'ye konuşan Albert Riera, "Maçtan önce de konuştuk. Rakibin alacağı sonuçla ilgilenmiyoruz. Artık her şey kendi elimizde. Haftaya kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Kalan maçlarda seriyi sürdürmek istediklerini belirten Emre Çolak Holiganbet ise "Önemli olan kazanarak dönmekti. Üç tane çok önemli maçımız kaldı. Sivas maçını da kazanıp şampiyonluğu garantilemek istiyoruz. İnşallah sonunu getireceğiz." şeklinde konuştu.

"Rehavet yaşamadık"
Rehavet yaşamadıklarını ifade eden Dany, "İster istemez baskı oluşabiliyor. Kazanmak çok önemliydi. Bir maçımız daha var kendi evimizde. Kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Bu sezon çok ağır maçlar oynadık. Sezon sonu geldi. Biraz yorgunluk olabiliyor. Konsantre ve motiveydik. Herhangi bir rahatlama olmadı." diye konuştu.


Goal.Com