DHA - Galatasaray'ın göndermek istediği İspanyol oyuncu Riera'ya ülkesinden üç takımdan birden resmi teklif geldiği ve üçünü de reddettiği ortaya çıktı.

Riera'yı isteyen kulüplerin Villareal, Espanyol ve Sevilla olduğu öğrenildi. Riera için ilk teklifin bir dönem Nihat'ın da forma giydiği Villareal'den geldi. Villareal Riera'ya 1.250 bin avro ücret teklif ederken bu oyuncuyla da 2 yıllık anlaşma imzalamak istedi. Bu öneriyi kabul etmeyen İspanyol oyuncuya ikinci teklifi Sevilla yaptı.

Endülüs takımı Riera için sezon sonuna kadar 1 milyon avro, başarılı olması halinde ise 1.500 bin avro dan iki yıllık sözleşme önerdi. Bu cazip teklifi de elinin tersi ile geri gönderen Galatasaray'lı oyuncuya son teklif bir dönem formasını giydiği Espanyol'dan geldi. Eski takımına geri dönmesi istenen Katalan takımının Riera'ya sunduğu ücretin 1 milyon avro olduğu duyuruldu. Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Riera'a için sarkırmızılı yönetimin herhangi bir bonservis bedeli istememesinin bu oyuncuya olan talebin artmasına yol açtığı ifade ediliyor. Riera'nın Galatasaray'dan yıllık net 3 milyon avro ücret almasından dolayı bu gelen cazip teklifleri sürekli geri çevirdiği de gelen haberler arasında.