2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İstanbulspor'un golcüsü Halil Çolak, Hollanda'nın Go Ahead Eagles takımında oynadığı dönemde, Galatasaray'ın kendisini transfer etmek istediğini ancak maddi sorunlar nedeniyle bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.

İstanbulspor'un tesislerinde, AA muhabirine açıklamalarda bulunan Halil, "Hollanda'da oyarken, Marc Hoffmans diye bir yöneticimiz vardı, Frank Rijkaard da Galatasaray'ın başındaydı. Onlar birbiriyle görüşmüş ama son anda bir pürüz çıkmış, sorun neydi bilmiyorum. Sanırım parayla ilgili bir sorundu." dedi.

Hedefinin Türkiye'deki büyük takımlarda forma giymek olduğunun altını çizen 29 yaşındaki oyuncu, "Kasımpaşa'ya transfer oldum ve 5 yıl İstanbul ekibinin formasını giydim. Bu konuda bir pişmanlığım var. Kasımpaşa'da fazla kaldım diyebiliriz. Çünkü 5 senelik bir süreç geçirdim, çok fazla oynamadığım dönemde gitseydim kendimi daha fazla geliştirebilirdim. O dönemde Kasımpaşa yeni bir şirket olmuştu ve daha çok yabancı futbolcular üzerine kurulu bir düzen vardı. Erken ayrılsaydım, belki kendimi daha düşük bir seviyede gösterip, tekrar Süper Lig'e çıkabilirdim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı