Çalımbay'ın sözleri şöyle:

"G.SARAY'DA BİZDE OYNADIĞI MEVKİDE OYNAMADI"

Emre Galatasaray'a gittiğinde bizde oynadığı mevkide oynamadı. Fatih hoca onu orta saha oynattı. Orada verim alması zor. Heralde orada daha iyi gördü. Çok kaliteli ve çok iyi özelliklere sahip bir oyuncudur Emre. İlk önce iyidi ama kalabalık oldu, transferler oldu. Zaman zaman oynuyor ama zaman zaman oynamıyor. Ama gerçekten Galatasaray'a bence çok faydası olacak kaliteli oyunculardan bir tanesi.

"MERT HAKAN'IN F.BAHÇE'Yİ SEÇMESİNİN SEBEBİ..."

Mert Hakan'ın Fenerbahçe'yi seçmesinin nedenlerinden bir tanesi, orada yüzde yüz oynayacak şekilde gitti. Çünkü fazla transfer yapılmadı. Onun yerinde oynayacak oyuncu gibiydi. Ama bir anda orası doldu. Bir sürü oyuncu alındı, bunlar alınınca Mert Hakan zaman zaman yedek kaldı. Zaman zaman oynadı. Yani bir dengeyi kuramadı.

EMRE KILINÇ KİMDİR?

23 Ağustos 1994 tarihinde Sakarya'da doğan Emre Kılınç, Boluspor altyapısında başladığı kariyerini bu kulübün A takımında sürdürerek 2016-2017 ara transfer sezonunda Sivasspor'a transfer oldu.

Sivasspor'da geçirdiği üç sezonda gösterdiği başarılı performans grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Emre Kılınç, Türkiye A Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağırılarak, 7 Eylül 2019'da ilk kez A Milli formayı giydi.

İki kanatta ve forvet arkası mevkilerinde oynayabilen Emre Kılınç, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de çıktığı 28 karşılaşmada 8 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu. Emre Kılınç 31 resmi maçta 9 gol, 7 asistlik katkı verdi.

Emre Kılınç 2020-2021 Süper Lig Sezonu'ndan bu yana Galatasaray forması giymektedir. 

Kaynak: Fotomaç