Bu oyuncuların gidecekleri adresler olarak Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı açıkladı. Mert Hakan'ın Fenerbahçe'ye, Emre Kılınç'ın Galatasaray'a gideceği; Fatih'in de Beşiktaş'a döneceği belirtildi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Azerbaycan televizyonunda yayına katıldı. CBC Sport'taki 'Türkiye'den futbol' programına telefonla bağlanan deneyimli teknik adam soruları yanıtladı, merak edilenleri anlattı.

- Başka takımlara gideceği söylenen oyuncularınız var takımınızda…

"Oyuncularımız başarılı oldukları zaman iyi takımlara, büyük takımlara gitmeleri gayet normal. Ben seviniyorum öyle şeyler olduğu zaman, çok da memnun oluyorum. Emre Kılınç, Mert Hakan ve Fatih gidiyor. Bu futbolcular Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gidiyorlar. Biz mutlu oluyoruz, inşallah orada da çok başarılı olurlar"

EMRE KILINÇ: GALATASARAY

"TRANSFER YAPABİLSEK ŞAMPİYONDUK"

- Lige verilen aranın ardından takımınızdan istediğiniz verimi alabildiniz mi?

"Alamadık çünkü tam olarak çalışamadık, süre çok azdı. Lig temmuz sonunda başlasa takımı hazırlayabilirdik. Zamansız başlatıldı, takımı hazırlayamadık. O yüzden bütün takımlar sakat verdi. Özellikle Galatasaray ve biz verdik. Takımımızdan istediğimiz verimi alamadık. Devre arasında transfer yapabilseydik, 3-4 oyuncu alabilseydik biz kesinlikle şampiyon olurduk, sakatlıklarla sıkıntı yaşadık"

"MÜTEVAZİ KADROYLA MÜKEMMEL İŞLER YAPTIK"

- Sizi şampiyonluğa oynayan büyük bir takımın başında ne zaman göreceğiz?

"Zaten burada şampiyonluğa oynuyoruz. Benim için fark etmez her yerde çalışırım. Sivasspor olarak mütevazı bir kadroyla mükemmel işler yaptık. Öbür takımlar gibi çok büyük paralar vererek oyuncu alamadık. O yüzden biz burada daha başarılıyız"

Sporx