Kıran, Oğulcan Çağlayan transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Biz herkese dost elini uzattık. Biz kimseyle savaşmak istemediğimizi söyledik. Fakat hakkımız yenmek istendiğinde de savaştan kaçmayız. Buna cesaretimiz de yüreğimiz de var. Rizespor'un hakkını kimseye yedirmem! Bu kadar basit.

REZAN EPÖZDEMİR ŞOV YAPIYOR

Oğulcan Çağlayan, Rizespor'u yüz üstü bırakarak çekip gitti. Biz bahane üretmeden çözümün anahtarı olacağımızı söyledik. Hep çözümden yana olduk. Galatasaray Kulübü'nün şu ana kadar Tahkim Kurulu için yaptığı hiçbir şikayet yok. Paramızı ödememek için yalandan demeçler veriliyor. Bu, Galatasaray'ı yönetenlere yakışmıyor. Galatasaray'ın hukuktan sorumlu yöneticisi Rezan Epözdemir tamamen şov yapıyor.

Ben Sayın Burak Elmas'ı 4 kez aradım ama kendisiyle görüşemedim. Ertesi gün lütfedip beni aradı ama konuşacak bir şey olmadığı için bu kez de ben telefonunu açmadım. Ardından bana mesajlar attı, hepsi duruyor."

TAHİR KIRAN KİMDİR?

İş insanı olan Tahir Kıran, Rize'lidir.

Birinci ve ikinci sınıfı Şişli Terakki İlkokulunda okudu. Daha sonra Şair Nedim İlköğretim Okulu'nda ilköğrenimini tamamladı. Ortakokul'u Tarhan Koleji'nde okudu. Kabataş Erkek Lisesi, Yıldız Koleji, Denizcilik Su Ürünleri Meslek Lisesi'yle birlikte öğrenimini tamamladı.1984 yılından itibaren denizcilik işleriyle uğraşmaya başladı. Türkiye'nin en büyük deniz filolarından birine sahip olan Kıran Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı.Türkiye onu Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu sayesinde tanıdı.1999 - 2000 yıllarında Fenerbahçe Alt yapı Derneği'nde 2. Başkan olarak görev yaptı. 2002 - 2003 yıllarında Fenerbahçe Alt Yapı İcra Komitesi Başkanlığı yaptı. Sezon bitiminde görevini bitirip, 2006 Ocak ayında Federasyon Seçimlerinde Haluk Ulusoy'un listesinde yer aldı.2008 yılında Futbol Federasyonu'nda Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ters düşerek kulüpten ihraç edildi.Şahsi web sitesinden Aziz Yıldırım'ın kulüp içinde usulsüz bir takım davranışlarda bulunduğunu iddia ettiği açıklamalar, Fenerbahçe camiasında ve taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.Rizespor Spor Kulübü delegesi olarak Türk Futbol içinde yer almaktadır. Özellikle eğitim alanında yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve yaptırdığı okullarla isminden söz ettirmiştir.Evli ve iki kız bir erkek babasıdır.

(Fanatik)