Bugün günlerden Galatasaray! Galatasaray aradan sonra ilk resmi maçını Rizespor ile yapacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları kapsamında Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray deplasmanda Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile yeşil sahada kozlarını paylaşmak için karşı karşıya geliyor. Futbolseverler karşılaşmaya ilişkin ZTK Rizespor Galatasaray maçı hangi kanalda ve saat kaçta? sorularıyla arama motorlarında yoğun olarak araştırmalar yapmaya devam ediyor. 

Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Peki kupa maçımız hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu Rizespor Galatasaray karşılaşması 15 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Mücadele A Spor ya da ATV ekranlarından canlı olarak izlenilebilecek.

Galatasaray'da 2 eksik;

Galatasaray, Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor ile yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçının hazırlıklarını tamamladı. Yabancı kontenjanı şu anda dolu olan Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçında henüz lisansları çıkarılamayan yeni transferler Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika forma giyemeyecek.

Saracchi ve Sekidika yok

Yabancı kontenjanı şu anda dolu olan Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçında henüz lisansları çıkarılamayan yeni transferler Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika forma giyemeyecek.

Öte yandan Martin Linnes ile Emre Akbaba maç kadrosunda yer alıyor. Linnes'in ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.