Santos yetkilileri ile görüşen sarı-kırmızılılar 1.5 milyon Dolar bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Transfer 24 hr'ın haberine göre Robson Reis'in Galatasaray'a 3,5 yıllık imza attığı yer aldı. 

Robson Alves Reis kimdir?

21 Mayıs 2000 doğumlu Brezilyalı futbolcu, stoper bölgesinde görev yapıyor. 1.96 boyundaki Reis, sağ ayağına hakim.

Santos U20 takımıyla kariyerine başlayan Reis, Brezilya Paulista ekiplerinden VOCEM'de kiralık olarak forma giydi. Sezon başında kulübüne geri dönen 21 yaşındaki futbolcu Santos A takımında yer aldı.

Transfermarkt verilerine göre, Robson Reis'in güncel piyasa değeri 150 bin Euro.

- Galatasaray'ın kadrosunda kaç yabancı bulunuyor?

Galatasaray, 2021-2022 sezonu kadrosunda 14 yabancı oyuncu bulunuyor. Ara transfer 3 ismi kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Bafetimbi Gomis, Erick Pulgar ve Inaki Pena'nın lisansını TFF'ye bildirdi. 

Galatasaray'ın yeni bir yabancı futbolcuyu kadrosuna katabilmek için mevcut isimlerden birine veda etmesi veya sözleşmesini askıya alması gerekiyor.

31 Aralık 2020'deki yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle uzun süre tedavi gören futbolcu Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi askıya alınmıştı. 13 ay sonra geri dönen Norveçli futbolcu, Galatasaray'ın Tuzlaspor ile oynadığı hazırlık maçında görev yapmştı.

Süper Lig kulüpleri, 2021-2022 sezonunda en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcuyu tescil ettirerek A takım listesi ile müsabaka isim listesinde bulundurabilecek. Bu futbolculardan en fazla 8 futbolcuya aynı anda sahada yer alabilecek.

(NTV)